BIO

Xiringuito a Groenlàndia és el nom de l’associació que formam cinc músics eivissencs amb la idea d’agitar l’escena musical a Eivissa, a la temporada que tanquen la resta dels Xiringuitos… Volem un hivern calent!

Nascuts a la llum d’una nit de tardor a una terrassa de Vila, pretenem impulsar una oferta musical alternativa a la que es proposa històricament a l’illa d’Eivissa. L’objectiu és obrir el ventall de concerts a propostes variades de grups emergents, allunyats dels corrents principals.

Xiringuito a Groenlàndia vol esforçar-se per aconseguir un panorama musical viu, alternatiu i emergent, i potenciar una nova escena on el públic és més que un consumidor, és part d’un brou de cultiu que genera propostes artístiques alternatives.

Amb aquesta intenció han passat tres anys on hem disfrutat dels concerts de Oso Leone, Ceremoney, Za!, Miquel Serra, Bigott, León Benavente, Mujeres, La Iaia, Los Punsetes, Bart Davenport, Beach Beach, Zulu Zulu, Parrots, Calvin Jhonson, Pau Vallvé, Misery Strings, Ocellot, Senior i el Cor Brutal, F/E/A, ORA, Sonora,Mikrophone i Satellites i així pretenem continuar.

És l’hora d’obrir el Xiringuito!

portada FACE xiringuito 72pp vs 10 - para publicar

 

Deixa un comentari

*required

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>